Begeleiding

Personal Training

Bij dPT Wiskunde geven ze Personal Training in plaats van bijles. De missie van de Personal Trainer is om ondanks zijn expertise juist zo weinig mogelijk afstand te creëren met de leerling zodat hij daadwerkelijk het wiskundemaatje wordt waaraan de leerling altijd alles durft te vragen. In deze relatie werken ze samen ook buiten de sessies om aan het gestelde doel. Om in deze intensieve samenwerking het overzicht te bewaren houdt de Personal Trainer de voortgang inzichtelijk bij in Mijn dPT. In Mijn dPT vindt de leerling ook gepersonaliseerde opgaven die voor de volgende sessie gemaakt kunnen worden. 

ONTDEK DPT WISKUNDE

Examentraining

Bij dPT Wiskunde geven ze een 12-weekse Examentraining. Op deze manier kun je veel meer thuis oefenen, herhalen en de nieuwe theorie echt laten bezinken. In de twaalf weken worden alle domeinen uit de eindexamensyllabus behandeld. De sessies van drie keer 50 minuten les en twee keer 10 minuten pauze zijn zodanig opgebouwd dat er voldoende afwisseling is tussen het uitleggen van de theorie en het behandelen van de gemaakte opgaven die de les ervoor als huiswerk zijn opgegeven. 

ONTDEK DPT WISKUNDE

Videotutorials

Wiskunde voor Jou biedt een online examentraining. Twee professoren van de Universiteit van Tilburg richtten een aantal jaar geleden Wiskunde voor Jou op om leerlingen op een leuke manier meer te laten studeren. Hierin zijn ze meer dan geslaagd door het opnemen van korte, duidelijke video’s waarin examenopgaven worden uitgelegd. Omdat de video’s per examendomein zijn ingedeeld zijn ze ook zeer bruikbaar ter voorbereiding van een schoolexamen. 

ONTDEK WISKUNDE VOOR JOU